Festival ROCKOVÁ OSTRAVA - zvýhodněné vstupné

2013-07-16

Dne 17.8. 2013 se uskuteční v Ostravě v Dolní oblasti VÍTKOVIC od 12:00 festival ROCKOVÁ OSTRAVA

2. Ročník festivalu Rocková Ostrava, který se uskuteční v sobotu 17.8. 2013 v Dolní oblasti Vítkovic.

Je potvrzena většina skupin a to: CITRON – po 25 letech od vydání CD Radegast  ho kompletně skupina  zahraje v Ostravě,  skupina KISS FOREVER z Maďarska, která je hodnocena jako nejlepší revival na světě, TITANIC – brněnská legenda, která v Ostravě bude křtít nové CD,  vynikající norský hardrockový  zpěvák JORN, který se do Ostravy velice těší, DOGA – která v letošním roce oslaví 25 let od svého založení, domácí MALIGNANT TUMOUR – půjde o jediný koncert této kapely v Ostravě v letošním roce, SILENT VOICES – finská formace poprvé v Ostravě s klávesistou Henrikem Klingbergem ze skupiny SONATA ARCTICA, WITCH HAMMER – mladí dravci z Jablunkova, DRINGS AFTER – ochutnávka toho nejlepšího z rockové klasiky,   WISDOM – možné velké překvapení festivalu z Maďarska, DESTRUCTION -  kapela, která oslaví 30 let výročí od svého vzniku, TIM RIPPER OWENS – bývalý zpěvák skupiny JUDAS PRIEST, který se do ČR vrací po roce na jediný koncert v Ostravě  a hlavní hvězdou bude KREATOR – německá legenda, která v Ostravě naposledy vystoupila před 18 lety.

Line-up festivalu ROCKOVÁ OSTRAVA 2013:

12:00 – 12:30 DRINGS AFTER
01:50 – 02:50
 MALIGNANT TUMOUR

Zvýhodněná cena pro zaměstnance a rodinné příslušníky 390,- Kč

Zvýhodněnou vstupenku je možno získat po nahlášení a zaplacení zálohy v plné výši vstupenky (390,-) v kanceláři odborů od 17.7.2013 do 9.8.2013.

Bližší info na tel. čísle 2192