Zájezd na PŘEDVÁNOČNÍ VÍDEŇ s nákupy

2013-11-20

Program zájezdu: Odjezd ráno v 5.00 hod. z Valašského Meziříčí. Příjezd do Parndorfu s možností nákupu vánočních dárků za velmi příznivé ceny. Pro odboráře je připravena slevová karta. Slevu 10% budete moci uplatnit ve vybraných obchodech.

Adresa nákupního městečka: http://www.mcarthurglen.com/at/designer-outlet-parndorf/de

V poledne příjezd do Vídně. Ve Vídni bude možnost individuálního programu, nebo programu s průvodcem. Prohlídku s průvodcem a výkladem zahájíme u zámečku Belvedere, dále po Ringstrasse, Budova vlády, Státní opera, barokní Karlskirche, výstavní pavilón Secession, Parlament, Burgtheater. Procházka historickým středem - Augustiniánský kostel, Císařská hrobka, dóm sv. Štěpána, Korutanská třída a pěší zóna Na Příkopech, komplex Hofburgu. Trasu zakončíme u Vídeňské radnice. Během prohlídky budeme procházet vánočními trhy, kde bude možnost občerstvení a nákupu suvenýrů. Předpokládaný odjezd v 18.00 hod. Při prohlídce s průvodcem nebude z časových důvodů možné navštívit interiéry historických památek (kromě kostelů a Vídeňské radnice).

V ceně zájezdu je doprava a cestovní pojištění.

Cena:

Odborář: 400, - Kč                                      Neodborář: 500,- Kč

Rodinný příslušník odboráře 450, - Kč         Rodinný příslušník neodboráře: 550,- Kč

Zájemci se můžou přihlásit na odborech od 21. listopadu do 6. prosince 2013 na tel. č. 2192; email: odbory@deza.cz

Seznam účastníků bude zveřejněn 9. prosince 2013