Michal Horáček - MEZI NÁMI

ODBORY ZAKOUPILY VSTUPENKY NA PŘEDSTAVENÍ.

Cena: odborář 150 Kč; neodborář 200 Kč

Jedno z nejžádanějších hudebních představení letošního roku, autorský hudební recitál významného českého textaře, žurnalisty a producenta Dr. Michala Horáčka. Dramaturgie představení se opírá o Horáčkův projekt zhudebněných textů formou Villonských balad a o spolupráci se skladatelem Petrem Hapkou. 90 minut trvající pořad jehož cílem je divákům představit osobnost Michala Horáčka a oživit zájem o poezii formou hudebních textů v kvalitních pěveckých interpretacích. Všichni účinkující jsou po celou dobu představení na pódiu v improvizovaném posezení u vína, kde průvodní slova probíhají formou předscén. Celý večer je rozvržen na tři části. V jedné představí autor textů spolupráci se skladatelem Petrem Hapkou, v další svůj úspěšný recitál Kudykam a ve třetí svůj poslední ucelený autorský projekt Český kalendář.

Účinkující: Michal Horáček, PhD - autor a průvodce pořadem, Lenka Nová - zpěv, František Segrado - zpěv, Ondřej Ruml - zpěv, Kvartet Mateje Benka - doprovodná hudební skupina.

Prodej vstupenek v kanceláři odborů od 16. 4. 2014