Branka pro cyklisty ve Lhotce

28.dubna 2010

Usilujeme o otevření dalšího vstupu do areálu Dezy, pro cyklisty, případně pro pěší. Jedná se o branku přímo v obci Lhotka, na straně kolejiště směrem k silnici VM-Hranice. Protože by bylo dost obtížné a nákladné instalovat technické zařízení - čtečku karet, automatické otevírání branky, kameru atd., jeví se nám jako vhodné řešení pověřit bezpečnostní službu Anim, aby její pracovník byl fyzicky přítomen v době otevření branky a osobně kontroloval příchozí. Ti by si příchod a odchod "pípli" buď na nákladní vrátnici, nebo v budově žel.vlečky. Branka by byla otevřená v době začátků a konců směn, samozřejmě po dobu cyklistické sezóny.

Nový impuls pro umožnění vstupu touto brankou je začátek budování přeložky silnice I35, tzv.Palačovské spojky. Stavební práce zřejmě ještě ztíží příjezd cyklistů přes nákladní vrátnici.

Snažíme se zjistit zájem zaměstnanců o příjezd do areálu z této strany a proto jsme přes členy výboru mezi zaměstnance rozšířili dotazník. Pokud bude zájem dostatečný, je větší šance zrealizovat alespoň zkušební provoz tohoto vstupu do areálu.

Pokud se k vám dotazník nedostal, je možné si ho stáhnout zde a vytisknout. Dále je zde možné stáhnout si informaci o budování zmíněné nové silnice.