Tenisový turnaj DEZA, a.s.

3.září 2010

Poslední srpnovou sobotu se konal tenisový turnaj pro zaměstnance a.s.DEZA, rodinné příslušníky i bývalé zaměstnance při příležitosti oslav 50 let Dezy ve Valašském Meziříčí. Odbory se na pořádání turnaje částečně podílely, a tak najdete ve fotogalerii několik snímků, a zde uvádíme zhodnocení turnaje očima Ing.L.Haikera, který byl za Dezu hlavním pořadatelem:

:.:.:.:.:.:.

I přes rozmary počasí se v sobotu 28.8.sešla řada tenisových příznivců v areálu TK DEZA k amatérskému sportovnímu zápolení. Turnaj byl určen pro zaměstnance Deza,a.s, jejich rodinné příslušníky a důchodce. Neformální atmosféra, příjemné prostředí a radost z tenisové hry byly hlavními znaky celého dne. Podařilo se odehrát zdárně celý turnaj jak v singlu,tak i deblových zápasech. Nechybělo ani drobné pohoštění pro každého účastníka turnaje. Tenisoví amatérští hráči proto hodnotili akci jako velmi příjemnou a zdařilou. I přes zdravou sportovní rivalitu převládala pohoda a sportovní vyžití.

Nejcennější trofej a pohár vítěze nakonec získal Martin Volek (syn naší laborantky p. Martiny Volkové), který ve finálovém zápase porazil ing. Jiřího Gvozdka z finančního úseku. Soutěž útěchy pak nejlépe zvládl Jiří Adam (syn p. Adamové z odboru výzkumu).

V turnaji dvojic si nejlépe vedli Martin Volek s Josefem Ovčačíkem, kteří ve finále ve finále porazili naše benzoláky Martina Juříka a Radka Olejníka. Třetí místo vybojovali Martin Marek a Jiří Trčálek.

Věřím,že spokojenost a úspěch letošního ročníku dává dobrý předpoklad i pro rozvoj tenisového turnaje i v příštích letech a že se nebudou bát přijít změřit svoje síly i ti, kteří letos měli obavy z příliš výkonnostního zaměření turnaje. Turnaj je opravdu určen ne pro profesionální, ale výhradně pro amatérské hráče.

:.:.:.:.:.:.

Více fotografií najdete ve fotogalerii.