Setkání důchodců Dezy

12. října 2010

V pátek 8. října se v rekonstruovaném sále kulturního zařízení v Kelči uskutečnilo další z pravidelných každoročních setkání důchodců. Setkat se a popovídat si s bývalými kolegy přijely téměř tři stovky někdejších zaměstnanců Dezy. Z Otrokovic přijel pan Tichý a z Ostravy přijel pan Klemens, oba předsedové místních klubů důchodců Dezy.

Za vedení podniku setkání navštívil personální ředitel Ing. Haiker a bývalý finanční ředitel Ing. Jiříček. Seznámili přítomné s hospodářskými výsledky společnosti a se situací v personální oblasti. Přítomné pozdravil i předseda odborů Radim Přikryl. Pan Tichý z Organiku zajímavě povyprávěl o historii otrokovického závodu. Přítomní pamětníci pak ještě byli požádání o identifikaci osob na historických fotografiích, které přivezly kolegyně z informačního střediska. Předsedkyně meziříčského klubu paní Škrhlová ve svém projevu zhodnotila poslední rok činnosti klubu a poděkovala za podporu společnosti Deza a odborové organizaci.

Čas příjemně ubíhal, autobus pendloval mezi Valmezem a Kelčí, někteří účastníci zůstali až do pozdního odpoledne. Byla to povedená akce, navíc takového rozsahu, jaký je mezi firmami neobvyklý. Dámy ze sociálního odboru mohou být hrdé, podařilo se jim toto velké setkání zorganizovat úplně bezchybně. Prostředí a služby byly také perfektní, takže určitě všichni budou vzpomínat na toto setkání v dobrém a už se těší na příští.