Zájezd - okruh Tyrolskem a Bavorskem - prodej

2012-03-20

Zájezd do Tyrolska a Bavorska byl vyprodán během půl hodiny. Na jednu stranu nás těší, že se nám podařilo zorganizovat a vymyslet aktivitu, která je atraktivní pro tolik lidí, ale mrzí nás, že není možné momentálně uspokojit více zájemců a jsme obviňováni ze špatného systému prodeje apod. Je to prakticky poprvé, co byl u zájezdu takový převis poptávky nad nabídkou.

Abychom uspokojili ty, na které se nedostalo, zorganizujeme stejný zájezd ještě jednou na podzim, za stejných podmínek. Je možné, že do budoucna změníme systém prodeje, ve smyslu přijímání pouze registrace a jejího dodatečného vyhodnocení.

Vyhodnocení by proběhlo podle předchozí účasti na jiných zájezdech. Ale vzhledem k tomu, že většinou na zájezdech, koncertech, sportovních akcích zbývají volná místa, je otázka jestli má smysl nastavovat složitý systém pravidel a evidence.

Pro informaci - žádný ze zájezdů v posledních letech nebyl zcela naplněný, ani Zakarpatská Ukrajina, Českosaské Švýcarsko, loňské Slovensko-Maďarsko - ve všech zůstávala volná místa. Plný nebyl ani atraktivní zájezd pro lyžaře na Molltalský ledovec.